›› Home ›› Italiaanse producten ›› Hammen

Hammen

De Italiaanse hammen komen uit Noord-Italië waar ze nog geproduceerd worden volgens oude traditionele methodes. Voor onze Toscaanse hammen hebben we een leverancier die ons een prachtige selectie uit zowel Toscanië als Umbrië levert.

Wat betreft onze Parma hammen, hiervoor doen we beroep op Dolce Vallee en Galloni Prosciutti. Waar Dolce Vallee zich beperkt tot Parmahammen die maximum 18 maanden worden gedroogd gaat Galloni als enige in Italië tot 48 maanden droging en dit gebaseerd op het aantal enzymen in het rauwe aangeleverde vlees! De varkens die hiervoor worden gebruikt krijgen speciaal varkensvoeder verrijkt met de wei van kaasmakerijen uit de onmiddellijke omgeving. Het resultaat is een fantastisch smaak en geursensatie. Galloni wordt beschouwd als de beste parmaham op de markt!


Italiaanse Mec ham

  • 9 maand gedroogd (klassiek)
  • 11 maand gedroogd Parma style
  • 11 maand gedroogd Pelatello zonder zwoerd /schenkel


Toscaanse ham

  • Naturel
  • Met rode of zwarte  pepers
  • Hammen uit Umbrië (Sgambatto)
  • De gekende Kasteelham met kruiden zonder snijverlies of zwoerd


Parma ham

  • Met of zonder been
  • Van 14, 16, 18, 20, 24, 30 en 36 maanden gedroogd tot 48 maanden (enkel op bestelling)
  • Exclusieve verdeling van het merk Galloni,
    beschouwd als beste producent van Parmahammen In Italië.


San Daniele ham

  • 16 tot 24 maanden gedroogd

Voor de werking van deze website en om uw surfervaring te verbeteren worden cookies gebruikt. Meer info.