Welkom ››

Dolce Forte is voornamelijk gespecialiseerd in vleeswaren en is reeds 10 jaar actief op de Belgische markt als invoerder en verdeler van Zuiderse delicatessen. Onze producten worden verdeeld aan de meest toonaangevende winkels die gekend zijn voor hun kwaliteit en vakkennis en dat in alle Vlaamse provincies. We garanderen dan ook dat we steeds de beste kwaliteit kunnen aanbieden.

We onderscheiden ons door onze uitstekende service en een persoonlijke benadering waardoor we samen met onze klanten voor een blijvende groei kunnen zorgen.

Door onze ervaring kunnen we u ook perfect begeleiden in uw keuze van producten die beantwoorden aan uw wensen (prijs/kwaliteit/verpakking). We zijn steeds bereid om uw vragen en wensen persoonlijk te bespreken om samen tot de perfecte oplossing te komen!

Tony Buysse
Zaakvoerder  

Nieuws ››

Eindejaarspromotie

Tot eind januari loopt onze actie nog waarbij men 2 Parmahammen of Serranohammen koopt en er 1 fles champagne gratis bijkrijgt! Bestellen maar!

Nieuw in het assortiment: Franse specialiteiten

Vanaf nu ook specialiteiten uit Frankrijk in ons assortiment!
Op zoek naar een Noir De Bigorre, een Bayonneham van de hoogste kwaliteit of andere lekkernijen uit Frankrijk... stuur gerust uw vraag en we helpen u zeker verder.

››   Meer nieuws

Voor de werking van deze website en om uw surfervaring te verbeteren worden cookies gebruikt. Meer info.